Studenti dostali víkendový sloh na téma Jídlo je radost.
O tento Jegorův skvost se s vámi musím podělit:
"Už jsem v Praze asi půl roku. A všechno mě se líbí, ale nejvíc ze všeho v ČR mě se líbí české jídlo.
Už nemůžu si to představit, jak budu žít bez knedlíků, svíčkovou na smetaně a pečeného kolena.
Ještě hrdost České republiky je pivo.
Zde je ho hodně! Různých odrůd, chutě a barv :)
Nejchutnější pivo pro mě je Černý Velkopopovický kozel. (EL: I pro mě ;)
Ale všichni Češi chutnají světlé pivo. Ještě znáš pivo Žatecký Hus? Dozvěděli jsme, že jeho v České Republice nevaří vůbec! Ale v Kapchagayi se vaří :)
Když přiletíš v Prahu, to ukážu tobě nejlepší restaurace. V kterých můžeš zkusit knedlíky :)
Nejzajímavější že knedlíky můžeme jíst se vším!
S gulášem, pastou, zelím, se džemem a mnohým dalším.
Knedlíky jsou univerzální jídlo!!!"
O tento Jegorův skvost se s vámi musím podělit:
"Už jsem v Praze asi půl roku. A všechno mě se líbí, ale nejvíc ze všeho v ČR mě se líbí české jídlo.
Už nemůžu si to představit, jak budu žít bez knedlíků, svíčkovou na smetaně a pečeného kolena.
Ještě hrdost České republiky je pivo.
Zde je ho hodně! Různých odrůd, chutě a barv :)
Nejchutnější pivo pro mě je Černý Velkopopovický kozel. (EL: I pro mě ;)
Ale všichni Češi chutnají světlé pivo. Ještě znáš pivo Žatecký Hus? Dozvěděli jsme, že jeho v České Republice nevaří vůbec! Ale v Kapchagayi se vaří :)
Když přiletíš v Prahu, to ukážu tobě nejlepší restaurace. V kterých můžeš zkusit knedlíky :)
Nejzajímavější že knedlíky můžeme jíst se vším!
S gulášem, pastou, zelím, se džemem a mnohým dalším.
Knedlíky jsou univerzální jídlo!!!"
Žádné komentáře:
Okomentovat